APARTMAN GÖREVLİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Her yaş grubuna çeşitli eğitim programları düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, apartman görevlilerini de eğitimle buluşturdu. 2016 yılının Nisan ayında başlayan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’nde şimdiye kadar toplamda 93 kişi sertifika aldı. Son olarak düzenlenen törende 106 kişi daha sertifikasına kavuştu. 


Beylikdüzü’nün apartman görevlileri uzmanlardan aldıkları eğitimle, sertifika alma hakkı kazandı. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” nde 106 apartman görevlisi artık görev aldığı çalışma alanlarında birçok konuda daha bilinçli hareket edecek. Her defasında farklı katılımcılara verilen eğitimde daha önce 93 kişi sertifika alma hakkı kazandı. 


İmamoğlu: “Her Zaman Yanınızdayız”


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun elinden sertifikalarını alan apartman görevlileri eğitimin verimli geçtiğini dile getirdi. İmamoğlu, “Sizler çalıştığınız yerlerin en güvenilir insanlarısınız. Yaptığınız görev icabı bilmeniz gereken teknik, idari ne varsa bunlarla ilgili bilinçli, nitelikli eğitimler almalısınız.”dedi. Eğitimlerin çeşitlenerek devam ettiğini de duyuran Başkan İmamoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği “Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi”nin derslere başladığını ve 78 vatandaşın buradan yararlandığını da duyurdu, “Sağlıktan eğitime birçok noktada oluşabilecek problemlerinizde her zaman yanınızda olacağız.” diye ekledi. 

444 09 39
Çözüm Merkezi