BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ EDEBİYAT ATÖLYESİ BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesi amacıyla Edebiyat Atölyesi’ne başlıyor. Şiirden romana farklı birçok içeriğin olacağı atölyenin ilk ayağı Sosyal Medya Okuryazarlığı semineri 10 Aralık’ta gerçekleşecek.

Her yıl onlarca öğrencinin başarısında katkısı bulunan Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), bu kez öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varması ve estetik bakış açısı kazanması amacıyla Edebiyat Atölyesi’ni hayata geçiriyor. İlk ayağı Sosyal Medya Okuryazarlığı olacak atölye, BEYGEM öğrencilerini ağırlayacak. BEYGEM Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe’nin koordinesinde düzenlenecek atölyelerin daha sonraki etapta ilçe geneline yayılması hedefleniyor.

İlk seminer Sosyal Medya Okur Yazarlığı olacak

İlk olarak 10 Aralık’ta Beylicium AVM Erol Günaydın Sahnesi’nde yapılacak Sosyal Medya Okuryazarlığı seminerinde öğrencilere sosyal medyada yazılı ve yazılı olmayan, büyük çeşitlilik gösteren formatlardaki mesajlara ulaşma, bunları çözümleme, değerlendirme ve iletişim yeteneğini geliştirmeye yarayacak konular aktarılacak. Atölye çalışmaları, LYS edebiyat seminerleri, yazar-şair söyleşileri, kitap okuma grupları, kişisel gelişim seminerleri ve şiir dinletileri şeklinde devam edecek.

Yaratıcılığını Merak Eden Öğrenciler Atölyede Buluşacak

Atölyenin farklı içerikteki konularıyla öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesi noktasında büyük katkı sunacağını kaydeden BEYGEM Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Hakan Gürses, “Öğrencilerimizin sanatsal ve düşünsel faaliyetlerini her şeyden üstün tutuyoruz. Edebiyat Atölyesi ile okumayı seven, yazar olmayı isteyen, iyi bir edebiyat okuru olmayı önemseyen, yaratıcılığını merak eden öğrencilerimize faydalı bir ortam sunacağımıza inanıyoruz. Şu an sadece BEYGEM öğrencilerine yönelik hizmet vereceğiz. Yakın zamanda ilçe sakinlerinin yaşamlarına keyif ve anlam katmak adına tüm ilçe geneline yayılmasını hedefliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.


444 09 39
Çözüm Merkezi