BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, 2017’NİN İLK BELEDİYE MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. 2017’nin aydınlık bir yıl olmasını dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yıl gecesi Ortaköy’de gerçekleşen terör saldırılarında hayatını kaybedenler ile tüm şehitler için meclisi saygı duruşuna davet etti. İmamoğlu, herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek ülke olarak bir an önce terörden kurtulmak zorunda olduklarını ifade etti.


2017’nin ilk meclis toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Ocak Ayı Belediye Meclisi 1. Oturumu tüm şehitler için saygı duruşu ile başladı. Başkan İmamoğlu, 2016’yı geride bıraktığımız gibi tüm terör eylemlerinin de geride kalması noktasında herkesin üstüne düşen vazifeyi yapması gerektiğine dikkat çekti. 2017’nin aydınlık ve huzurlu bir yıl olmasını temenni ettiklerini söyleyen İmamoğlu, Ülkenin tüm yöneticilerinin ve siyasi iradeyi oluşturanların bu kötü tabloyu yaşamak istemediklerini, toplum mücadelesinde bir işbirliğine acil ihtiyaç duyulduğunu belirtti. İmamoğlu “Güne korkuyla başlamaya müsaade etmemek için mücadele etmeli, bizler bu sürecin içinde olmalıyız. Birbirimize sıkı sıkı sarılmalıyız. Bir an önce terörden kurtulmalıyız.” diye konuştu.


Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda AK Parti Grubu 5 sözlü önerge verdi.1,2,3,4. Önergelerin gündeme alınması oy birliği ile kabul edilirken 5. Sözlü önerge oy çokluğu ile reddedildi. Önergelerin görüşülmesinin ardından Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçildi. Maddelerden 1,3,4,5,7,8,9, 10,11, 12, 13,14,15 ve 16. Maddeler oy birliği ile mecliste kabul gördü. 5. Madde ise oy çokluğu ile meclisten geçti. Mecliste 2. Gündem Maddesi olarak Denetim Komisyonu Üyesi Seçimi yapıldı. Gizli olarak yapılan oylamada Ömer Meşe, Doğan Subaşı, Ali Gürsel Ovalı, Ebru Çevik üye olarak seçildi. Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu’nun ise 5 Ocak Perşembe Saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.

444 09 39
Çözüm Merkezi