BEYLİKDÜZÜ’NDE EKİPLER, DURMAKSIZIN KARLA MÜCADELE EDİYOR

İstanbul’u etkisi altına alan karın olumsuz etkilerini bertaraf etmek için gece gündüz sahada olan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 41 araç ve 240 personelle 7/24 hizmet veriyor. Belediyenin diğer tüm müdürlükleri ise karla mücadele çalışmalarına destek veriyor. Ulaşımın sıkıntıya girmemesi ve olası kaymaları engellemek amacıyla da 3 gün içinde toplam bin 500 ton tuz kullanıldı.


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, karla mücadele kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Çetin kış koşullarından vatandaşların etkilenmemesi için toplam 41 araç 240 personelle 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Kar yağışı boyunca kar küreme araçları ile yolların kapanmaması adına gece gündüz çalışan ekipler, bin 500 ton tuz kullandı. Talep eden okullar, kamu ve idari binalar, sağlık ocakları ve özel sitelere tuz dağıtımı sağlandı. Stoklarda ise 4 bin adet çuvallanmış tuz hazır bulunduruluyor.


Ekipler tarafından başta ana arterler olmak üzere ilçe dahilindeki yolların açık tutulması sağlandı. İbadethaneler, hastaneler, sağlık ocakları, kamu ve idari binalar, pazar yerleri, metrobüs durakları, üst geçitler ve yaya geçitleri kardan ve buzdan temizlendi. Ayrıca hava ve yol durumu nedeniyle tedavisi sıkıntıya giren hastaların yol güzergahları ile eve sıcak yemek götürülen ihtiyaç sahiplerinin yolları açık tutuldu. İlçenin trafik ve ulaşım durumunu yakından inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların mağdur olmaması adına bütün müdürlüklerin üstlerine düşen görevi yerine getirdiğini ve seferber olunduğunu belirtti.


444 09 39
Çözüm Merkezi