BAŞKAN İMAMOĞLU, EV ZİYARETLERİNDE VATANDAŞI DİNLEDİ

İhlas Marmara Evleri’nde ev ziyaretlerinde bulunarak kendisiyle talep ve önerilerini paylaşmak için bir araya gelen kadınlarla buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretlerde verdiği mesajında, kadınların sağduyusu ve hassasiyetinin ülke barışı ve huzuru için en önemli teminat olduğunun altını çizdi.

Beylikdüzü’nü en iyi şekilde tanıtmak ve vatandaşı doğru hizmetlerle buluşturmak adına gerek uzmanlarla, gerek akademisyenlerle işbirliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalışmalarına kadınların da fikirleriyle yön veriyor. Hayatın büyük bir kısmını programlayan kadınların yaşamını daha da kolaylaştırmak için projeler üreten İmamoğlu, ilçe sakini kadınların evlerine konuk oluyor. Hem hoş sohbet hem de ilçede üretilen işlerle ilgili kadınlarla değerlendirmeler yapan İmamoğlu, memnun olunan, talep edilen ve değiştirilmesi istenen çalışmaları ilk ağızdan dinledi.

Atatürk’ün Portre Çizimlerini Hediye Etti

Başkan İmamoğlu, İhlas Marmara Evleri 2. Kısım Sitesi ve Özaytepe Sitesi sakinlerinin hanelerine konuk oldu. Yakın çevreden ziyarete katılım sağlayan çok sayıda kadınla sohbet eden İmamoğlu, kadınların sağduyusu ve hassasiyetinin ülke barışı ve huzuru için en önemli teminat olduğunu söyledi. İmamoğlu, kadınlara Ressam Cemal Akyıldız’ın Mustafa Kemal Atatürk’ün portre çizimlerini yaptığı 2017 yılı Atatürk takvimini de hediye etti.


444 09 39
Çözüm Merkezi