BEYLİKDÜZÜ’NDE YENİ MESLEKLER İÇİN KURSLAR BAŞLADI

Çeşitli meslek kurslarıyla vatandaşı buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, İlk Matbaacılar Eğitimi Destekleme Derneği (İMEDDER) ile birlikte serigrafi, masa üstü yayıncılık ve photoshop kursu başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İMEDDERYönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadir Çakır iş arayanlara yeni meslekleri öğretecek, yeni kapılar açacak kursun protokolünü imzaladı, daha sonra açılışı birlikte yaptı. 


Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM) ve İlk Matbaacılar Eğitimi Destekleme Derneği (İMEDDER) iş arayan vatandaşlara yeni kapılar açacak meslek kurslarını başlattı. Meslekleri uzmanlarından öğrenecek kursiyerler, serigrafi, masa üstü yayıncılık ve photoshop dallarında eğitim alacak. 


“Yeni İş İmkanları İçin Yol Haritası Olacak”


Ücretsiz olarak, 20 kişilik sınıflarda eğitim verecek kursun açılışında İMEDDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadir Çakır ile protokol imzalayan Başkan Ekrem İmamoğlu, “İnsanları bilinçlendirmek ve doğru yönlendirmek bu işin en önemli parçası.Kendi yeni meslek arayan veya meslek öğrenmek isteyen vatandaşlara bu hizmet bilinçli iş arama noktasında kişilerin önüne yol haritası koymuş olacak. Büyük fayda sağlayacak bu kursun sonunda yeni işçiler yetişecek. Kadın iş gücünü ortaya çıkarmak için de bu kurs değerli bir adım olacak.” dedi. Çakır ise, “Kursu gerçekleştirmek için adımlarımızı attık. Bizlere yardımcı olarak hızlıca sonuca ulaşmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

444 09 39
Çözüm Merkezi