KAVAKLI MAHALLE MUHTARLIĞI ÇAY SOKAK’TA HİZMET VERECEK

Her mahalleye nitelikli muhtarlık binaları kazandırmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin modern kent yapısına uygun olarak projelendirilen binada, muhtarlığın yanı sıra problem, öneri ve talepleri belediye yetkililerine hızlıca ulaştıracak belediyenin çözüm merkezi de bulunacak. 


Yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından olan muhtarlıklar, Beylikdüzü Belediyesi eliyle yenileniyor, daha ulaşılabilir noktalarda konumlandırılıyor. İlk olarak Cumhuriyet, Marmara ve Yakuplu mahallelerinde yapılan muhtarlık binaları ve çözüm merkezleri, vatandaşın sorunlarını anında çözmek ve nitelikli hizmet verebilmek için ilçenin kent yapısına uygun olarak projelendiriliyor. Son olarak Kavaklı Mahalle Muhtarlığı’nın çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü, binayı kısa sürede hizmete hazır hale getirecek. 


Kolay Erişim İçin Taşındı


Vatandaşın erişilebilirliğinin kolay olması açısından bulunduğu Marmara Caddesi’nden Çay Sokak üzerine taşınan muhtarlık binasında, belediye çözüm merkezi de bulunacak. Mahalle sakinlerinin talep, şikayet ve önerilerini hızlıca yetkili birimlere yönlendirecek olan çözüm merkezi, muhtarlıkla birlikte hizmet verecek. 2 bin 143 metrekarelik bir alan üzerinde bulunan muhtarlığın çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması da gerçekleştirilecek. 

444 09 39
Çözüm Merkezi