MİNİK İZCİLER 23 NİSAN’DA SURVIVOR OLDULAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beylikdüzü Belediyesi İzci Kampı'nda dolu dolu kutlandı. Minik izciler, Survivor parkurunda heyecanlı dakikalar yaşadı, halat çekme yarışına katılan Başkan İmamoğlu, çocukların coşkusuna ortak oldu. 


Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında miniklere unutamayacağı bir heyecan yaşattı. Dereağzı Mahallesi’ne kurulan İzci Kampı’nı Survivor alanı haline getiren Beylikdüzü Belediyesi, miniklere adrenali yüksek bir ortam sundu. Harita, pusula, marakas, iplerle düğüm, kampçılık ve taş boyama atölyelerinin bulunduğu etkinlikte; labirent, denge tahtası, halat çekme ve top atışı gibi Survivor parkurları da onlar için hazırdı. Gün boyunca çocuklara enerjilerini koruyacak sağlıklı ikramlar da yapıldı.


Çocuklarla Birlikte Halat Çekti


İlçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı programda Atatürk, Cumhuriyet, Çağdaşlık, Bağımsızlık, Dostluk, Sevgi, Barış, Egemenlik, Kırlangıç, Özgürlük, Arkadaşlık, Laiklik isimleriyle oluşturulan gruplar, yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Etkinliğe 270 öğrenci katıldı. Minikleri İzci Kampı alanında ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Atölyeleri ve parkur alanları gezerek yarışmaların heyecanına ortak olan İmamoğlu, halat çekme yarışına dahil oldu ve çocuklarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi. 


“Survivor’ı Kampa Taşıdık”


İstanbul’un göbeğinde, doğayla iç içe olan İzci Kampı’nda 23 Nisan’ı kutladıklarını belirten Başkan İmamoğlu, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dediğimiz bu tarihin anlamı oldukça derin. Geleceğin teminatı çocuklarla kutladığımız 23 Nisan, bugün burada coşku içinde yaşanıyor. Son dönemin moda programlarından Survivor’ı kampa taşıdık. Minikler için hazırlanmış parkurlarda sevimli yarışmacılarımız yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Kazanan elbette dostluk ve kardeşlik. Ne mutlu ki onların enerjisi bize de geçiyor.” diye konuştu.

444 09 39
Çözüm Merkezi