APARTMAN GÖREVLİLERİ AİLELERİYLE PİKNİKTE EĞLENDİ

Beylikdüzü’nde yaşayan apartman görevlileri, Beylikdüzü Belediyesi ve Apartman Görevlileri Derneği’nin organize ettiği pikniğe katıldı. Beylikdüzü’den yola çıkan 4 otobüs, Çatalca İnceğiz’e vardı; aileleri ile birlikte gönüllerince bir gün geçiren vatandaşlar, moral depolayarak evlerine döndü.

Apartman görevlilerinin hayati ve mesleki şartlarını iyileştirmek için eğitim programları düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, bu defa Apartman Görevlileri Derneği ile birlikte hareket ederek bir piknik organize etti. Beylikdüzü’nde yaşayan apartman görevlilerini Çatalca İnceğiz’deki piknik alanına götüren ekipler, gün boyunca vatandaşlara çeşitli ikramlar yaptı.

Gönüllerince eğlenen çocuklar; yüz boyama, balon patlatma ve çuval yarışmaları gibi etkinliklerle günü doyasıya yaşadı. Piknikte müzik de vardı. Yerel sanatçının söylediği şarkı ve türküler ortama neşe kattı. Sabah 08.00’de başlayan piknik, akşam 18.00 civarı sona erdi.