“DİNİMİZİ ÖĞRENİYORUM” KURSU BAŞLIYOR

“DİNİMİZİ ÖĞRENİYORUM” KURSU BAŞLIYOR

İlçedeki vatandaşları çeşitli eğitimlerle sık sık buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, “Dinimizi Öğreniyorum” kursuyla eğitimlerine devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilecek derslerde, kursiyerlere Diyanetin müfredatı üzerinden Kuran-ı Kerim öğretilecek.


Beylikdüzü Belediyesi, birçok müdürlüğünün çatısı altında çeşitli konularla kurslar düzenliyor. Düzenlenen kurslara şimdi bir yenisi daha ekleniyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşları “Dinimizi Öğreniyorum” kursuyla buluşturuyor. Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından verilen dini eğitim programında yaşanan kalabalığı bir nebze olsun azaltmak ve kursiyerlerin eğitimlerini uygun sınıf ortamlarında alması adına başlatılan eğitim programı, talebe göre kadın-erkek-çocuk kategorilerinde başlatılacak.


Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilecek derslerin, eğitim içeriğini ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın belirlediği eğitim müfredatı oluşturuyor. Kayıt olmak isteyen vatandaşlar, 444-09-39 numaralı telefon üzerinden kayıt yaptırabilir ve detaylı bilgi alabilirler. 

444 09 39
Çözüm Merkezi