BEYLİKDÜZÜ RAMAZAN’I HAKAN AYSEV İLE UĞURLADI

Beylikdüzü Ramazan’ı yeşilin ve huzurun iç içe olduğu Yaşam Vadisi’ndeki programlarla uğurladı. Ramazan boyunca konserden tiyatroya, söyleşiden gölge oyunlarına kadar çeşitli etkinliklerle Yaşam Vadisi’nde süren Ramazan eğlenceleri Opera Sanatçısı Hakan Aysev’in muhteşem konseriyle son buldu. Opera’nın yanı sıra ilahi, halk müziği ve Türk ezgilerini kendi yorumuyla seslendiren Aysev’i dinlemeye Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da geldi.

Bu yıl Beylikdüzü'nde Ramazan etkinlikleri doğa ile iç içe geçti. İstanbul'un en büyük kent içi parkı olan Yaşam Vadisi, Ramazan boyunca süren etkinliklerle binlerce vatadaşı ağırladı. TRIO Türk Sanat Müziği performansı, sinema gösterimi, yüz boyama, çocuk tiyatrosu, gölge oyunları, ikramlar, söyleşiler, survivor ve atölye etkinliklerinin olduğu Ramazan akşamlarını ses sanatçıları da renklendirdi. Ramazan’ın son akşamı ise sahnede Opera sanatçısı Hakan Aysev vardı. Yoğun katılım olan konserde vatandaşın coşkusuna Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti. 

Opera Sanatçısı Hakan Aysev manevi anlamda da önemli olan akşamda konserine ilahilerle başladı. Opera, halk müziği ve kulakların aşına olduğu Türk ezgilerini seslendiren Aysev, şehitlerimizi de unutmayarak Zülfü Livaneli’nin “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısını dinleyiciler ile hep bir ağızdan söyledi. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen de “Benim Güneşim” anlamına gelen Ünlü İtalyan Tenör Pavarotti’nin de seslendirdiği “O Sole Mio” isimli eseri söyledi. 

“Bu bayram kırgınlıkları unutun”
Konser sonrası Hakan Aysev’in Ramazan Bayramını kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada Bayramların önemini vurguladı. “Özellikle herkes için adaletin ve özgürlüğün temin edilmesinde mücadele edilen şu zamanda en büyük ihtiyacımız sevgi ve barış. Lütfen hayata tutunalım. Bu yüzden yarın bütün kırgınlıklarınızı unutun ve akrabalarınızı arayıp bayramlaşın.” dedi. Başkan İmamoğlu sanatçıya çiçek takdimini Yaşam Vadisi açıldığından beri her akşam etkinliklere katılan bedensel engelli bir vatandaş ile yaptı. Herkesin doyasıya eğlendiği konser “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısı ile son buldu.

444 09 39
Çözüm Merkezi