BEYLİKDÜZÜ SAHİLLERİ SAHİL KORUMA BOTU EKİPLERİNE EMANET

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı sahil koruma botu ekipleri Beylikdüzü sahillerinde görev yapıyor. Her gün Beylikdüzü kıyı şeridini gezen, Denizcilik ve Cankurtaran belgeleri bulunan ekip, kıyı temizliği ve güvenliğini sağlıyor.

Gün geçtikte gelişen ve güzelleşen Beylikdüzü Sahilleri artık daha temiz ve güvenli. Beylikdüzü Belediye’sinde görev yapan sahil koruma botu ekipleri yaz aylarının gelmesiyle daha aktif şekilde hizmet vermeye başladı. Tüm Beylikdüzü sahil şeridinin temizlik ve güvenliğini sağlamak adına görev yapan botta bulunan 2 personelin T.C. Ulaştirma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından verilmiş Denizcilik ve Türkiye Sualtı Fedarasyonu (TSF)’ndan verilmiş Can Kurtaranlık belgesi bulunuyor.

Sahil güvenlik botunda bulunan biri kaptan ve biri can kurtaran olan ekip, her gün sabah 08.15 ile akşam 17.00 arası tüm sahil şeridini dolaşıp sahil temizliğini sağlıyor ve gerekli durumlarda ilgili müdürlükleri bilgilendiriyor.