BEYLİKDÜZÜ’NDE ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi 'nde başlattığı kuduz aşı kampanyası ile Beylikdüzü'nde aşısız kedi köpek kalmayacak. 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek kampanya hakkında bilgi almak isteyenler, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler. Hizmet ücretsiz.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan kedi ve köpekler için kuduz aşı kampanyası başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanya, 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek. Hizmetten faydalanmak isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvurabilirler. İlçe sınırları içerisinde hizmet veren tüm özel veteriner klinikleri de bu kampanyaya destek veriyor. Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Adnan Kahveci Mahallesi Gölboyu Caddesi’nde yer alıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.

Yılda bin 500 hayvanın tedavisini gerçekleştiren merkez, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi gayesiyle birçok proje hayata geçiriyor. Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, hayvan yaşamına saygının en öncelikli konulardan biri olduğunu belirterek, “İlçede bulunan kedi ve köpekler için başlattığımız aşı kampanyasını her yıl gerçekleştiriyoruz. Evcil hayvan sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmalarını istiyor, hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

444 09 39
Çözüm Merkezi