GAZİLER MİNNETLE ANILDI

19 Eylül Gaziler Günü’nde Beylikdüzü Belediyesi önünde çelenk koyma töreni düzenlendi. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve kıymetli gaziler, düzenlenen programda hazır bulundu.

Gaziler Beylikdüzü Belediye binası önünde anıldı. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Atatürk heykeline çelenk konuldu. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve kıymetli gaziler, düzenlenen programda hazır bulundu.

Törende günün anlam ve önemine uygun bir sunum gerçekleşti. Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından çelenk sunumu gerçekleşti. Türkiye’nin her karışında mücadelelerinin ve zaferlerinin izleri bulunan tüm şehit ve gaziler saygı, minnet ve şükranla anıldı.