ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ VE CANBEBE ANNELERE EĞİTİM VERDİ

Beylikdüzü Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile hazırlanan “Anneler ile Geleceğe” projesinin ilk semineri Beylikdüzü’nde yapıldı. Erol Günaydın Sahnesi’nde gerçekleşen seminere Beylikdüzü anneleri ve anne adaylarından yoğun katılım oldu. Startı verilen sosyal sorumluluk projesi yılsonuna kadar 9 ilde 17 ayrı lokasyonda 14 bin anne ve anne adayı ile buluşmayı hedefliyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen Canbebe “Anneler İle Geleceğe Projesi”nin ilk ayağı ilçede gerçekleşti. Çocuk Gelişim Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt, Bebek Hemşiresi Esra Ertuğrul ve Beslenme Uzmanı Yeşim Özden Gün’den kurulu ekip; 0-36 ay dönemindeki bebeklere ait pek çok konuyu konuştu. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüklerinin desteğiyle gerçekleşen programın sunuculuğunu, kendi de bir anne olan ve son günlerde Star TV’de yayınlanan Türk Malı dizisinde rol alan Tiyatro Sanatçısı Seren Fosforoğlu yaptı. Fosforoğlu, diğer seminerlerde de yine annelerle ve anne adaylarıyla beraber olacak.

Bebeklerin dünyasında ayrıcalıkları kaldırmak üzere yola çıkan ekip, her annenin bebeğini büyütürken fizyolojik ve pedagojik gelişimle ilgili doğru bilgiye sahip olması gerektiği fikriyle annelere ve anne adaylarına bilgiler verdi. 2017 sonuna kadar 9 ilde, 14 farklı lokasyonda 14 bin anne ve anne adayı ile buluşmanın hedeflendiği “Anneler İle Geleceğe” kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 2. noktası ise 27 Eylül’de Trabzon olacak. Beylikdüzü’nden start veren sosyal sorumluluk projesine ilçedeki anneler ve anne adaylarından yoğun katılım oldu.

444 09 39
Çözüm Merkezi