BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MİNİKLERİN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin okullu miniklerini “Yaza Veda Sağlıkla Okula Merhaba” etkinliğinde buluşturdu. Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen etkinlikte 300 civarı çocuğa sağlık ön tanı bilgilendirme yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda çocuklar kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendiler.

İlçenin minik öğrencilerini “Yaza Veda Sağlıkla Okula Merhaba” etkinliğinde buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, eğlenceyle sağlık ön tanı bilgilendirme ile birleştirdi, çocuklar hem müziklerle eğlendi hem de kontrolden geçti. Müdürlüğün, Okyanus Koleji işbirliğiyle gerçekleştirdiği etkinlikte 300 civarı çocuk sağlık ön tanı bilgilendirmesinden geçti.

Çocuklara Diş ve Göz Muayenesi, Diyetisyen Kontrolü

Anne babalarıyla kontrole gelen çocuklara diş ön muayene, diyetisyen ön bilgilendirme, göz ön tanı muayenesi yapıldı. Sağlık bilincini eğlenceyle iç içe geçiren çocuklar, palyaço, şişme oyun alanları, yüz boyama ve çeşitli yiyecek ikramları ile aynı zamanda doyasıya eğlendi.