YAŞAM VADİSİ ŞEHİR PARKI PROJESİ

Kuzeyden Çankaya Caddesi, Güneyden Anadolu Caddesi, Doğudan Derviş Eroğlu ve Erdemli Caddesi, Batıdan da Kışla Caddesiyle çevrilmiş 163.000 metrekarelik bir alan. Yaşam Vadisi projesinin 1.Etabı işte bu bölgeyi kapsıyor. Burada halkın nefes alıp dinlenebileceği, eğlenerek sosyalleşerek kendini yenileyebileceği devasa bir yaşam alanı oluşturulacak. Alabildiğine yeşil, alabildiğine sosyal bir yaşam alanı olarak planlanan Yaşam vadisi için Türkiye’de kendi ölçeğinde bir ilk olarak uluslar arası katılımcıların ve yerel katılımcıların projeleri değerlendirildi ve Beylikdüzü için en uygun olanı seçildi.

Yaşam Vadisi içerisinde 7.500m2’lik bir gölet alanı, 2 adet şelale, su oyunları alanları ile küçük dereler yer alacak. Vadi içerisinde ayrıca eşitli anı parkları ve tematik parklar, mini golf, satranç gibi Açıkhava oyun alanları, bitki gösteri alanları, çim amfi, dinlenme ve sosyal etkinlik alanları bulunacak. Yaşam Vadisi, Beylikdüzü’nde yaşamaya yepyeni bir değer ve keyif katacak.