KORAL BERKİN KUTLU SPOR TESİSİ VE YÜZME HAVUZU

Dinlenme Alanı
Ücretsiz İnternet

Hakkında

Yüzmeye 9 yaşında başlayan ve dünya çapında sayısız başarı elde eden paralimpik milli yüzücü Koral Berkin Kutlu adını taşıyan spor salonu ve yüzme havuzundan Beylikdüzü ilçesinde ikamet eden vatandaşlarımız yararlanabilmektedir. Tesisimizde bir açık bir kapalı 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, Fitnes alanı, Türk Hamamı, Sauna ve Fin Hamamı bulunmaktadır. Tesisimiz genel kullanım alanları karma (kadın-erkek) şekilde hizmet vermekte olup, Fin Hamamı, Sauna, Türk Hamamı kadın erkek ayrı ayrı hizmet vermektedir. Tesisimiz ücretlidir ve alınacak hizmete göre ücretler değişiklik göstermekte olup detaylı bilgi için kayıt döneminde sosyal medya hesapları ve web sayfası üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tesis ile ilgili detaylı bilgiler
  • 1 Dönem (3 ay) 700 Kişi Kadın ve Erkek için /  Tam Alan Kullanımı
  • Çocuklar için / Yüzme

Tam Alan Kullanımı: Fitness, Yüzme, Hamam, Sauna, Fin Hamamı

Çalışma Gün ve Saatleri
Pazartesi  Genel Bakım ve Temizlik Tesis Kapalı
Salı    08.00-22.00
Çarşamba 08.00-22.00
Perşembe 08.00-22.00
Cuma 08.00-22.00
Cumartesi  08.00-22.00
Pazar     08.00-22.00

Ücret Tarifesi
1 Ay Tam Alan Kullanım  1.687,50 TL
3 Ay Tam Alan Kullanım   3.937,50 TL
Kart Bedeli   93 TL
  • Tesisimiz karma (kadın-erkek) şekilde hizmet verecektir.
  • 07-21 yaş arası aktif öğrencilere %50 indirim uygulanacaktır. (Aktif öğrenci belgesi ibraz edilmesi zorunludur) veli muvafakatnamesi gereklidir.
  • Kart çalınma ve kaybolma durumunda bedelini ödeyerek yeni kart alınması gerekmektedir.
  • Kayıt için ilçemizde ikamet zorunluluğu vardır.
  • Kayıt için istenilen testlerin (Mantar Tarama Testi - HbsAg - Tam İdrar ) teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Online yapılan kayıtlar ön kayıt olup, kayıtların tamamlanması için tahakkuk yapılmasına müteakip 5 gün içinde ücretlerin belediyemiz vezneleri ve internet sitemizden yatırılması gereklidir. Kayıt ücretlerini belirlenen tarihte yatırmayan vatandaşların kayıtları silinecektir.

Kayıt için TIKLAYINIZ

Adres: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı, Vira İstanbul Satış Ofisi Yanı No:8/2

Koral Berkin Kutlu Spor Tesisi ve Yüzme Havuzu Hizmet Standartları Tablosu için TIKLAYINIZ.

Kapalı