ŞEHİR TİYATROLARI RASİM ÖZTEKİN SAHNESİ

Verilen Hizmetler

Ücretsiz İnternet

Hakkında

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliği ile yapımı tamamlanan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, 06 Ekim 2023 tarihinde kapılarını açtı. 17 bin metrekare üzerine kurulan merkez; Şehir Tiyatroları'ndan kreşe, kütüphaneden gençlik merkezine kadar birçok işleviyle sadece Beylikdüzü'nün değil civar ilçelerin de kültür sanat hayatına yön veriyor.

Açıldığı ilk günden itibaren Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, birbirinden değerli kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni ev sahipliğini yapıyor. İBB Şehir Tiyatroları Rasim Öztekin Sahnesi'nin de bulunduğu kültür ve sanat merkezinde her yaştan bireyin ilgi alanına göre hizmet alması mümkün.

Kapalı