BEYLİKDÜZÜ FATMA ANA KÜLTÜR MERKEZİ

Ücretsiz İnternet

Hakkında

DJI_0692

Belediyemizin 2020 yılında tamamlanan Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi “Türkiye’de yarışma ile yapılmış ilk cem evi” olarak hizmete sunulmuştur. Tüm malzemelerin “Ham” olarak kullanıldığı Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezimizin içerisinde Derslikler, Konferans Salonu, Kütüphane ve Çok Amaçlı Konferans Salonu ile hizmet verilmektedir, ayrıca merkezimin Cemevi kısmında Cem Meydanı, Küçük Muhabbet Alanı, On İki Hizmetli Odası, Dede Odası, Taziye Alanı ve Aşevi bulunmaktadır.

Fatma Ana Cem Evi Kütüphanesi

Merkezin giriş katında bulunmaktadır. Kütüphanemiz Alevilik, Bektaşilik içerikli yayınların yanı sıra geniş kapsamlı kitap koleksiyonu ile okuyuculara hizmet vermektedir.

Kitap Sayısı : 2.516

Oturma Kapasitesi : 10

Verilen Hizmetler : İnternet/Çıktı/Kitap Ödünç

Derslikler

Merkezin giriş katında bulunmaktadır. Her yaştan ilçe sakinimize kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmak için çeşitli eğitimler verilmektedir.

Konferans Salonu

Merkezin giriş katında bulunmaktadır. Salonumuzda çocuklar için sinema ve tiyatro gösteriminin yanı sıra pek çok seminer ve toplantı da düzenlenmektedir. Salonumuz 100 kişiliktir.

Kapalı