BEYLİKDÜZÜ SİVAS KONGRE BİNASI VE 4 EYLÜL 1919 GENÇLİK MERKEZİ

Ücretsiz İnternet

Hakkında

sivasyeni

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının da bir süre karargâh olarak kullandıkları Cumhuriyet tarihimizin önemli mihenk taşlarından olan Sivas Kongre Binamızın bire bir aynısı bir anıt bina olarak Kavaklı Mahallemizde 2022 yılında hizmete sunulmuştur. İçinde el işi kurslarından, kişisel gelişim kurslarına, Hamit Demir Kütüphanesi’nden, Halit Tuna Robotik Kodlama Atölyesi’ne çeşitli sosyal alanların de yer aldığı Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve 4 Eylül 1919 Gençlik Merkezimiz yeni nesil için ilçemizde hizmet vermektedir.

Hamit Demir Kütüphanesi

Merkezin 1. Katında bulunan Hamit Demir Kütüphanesi zengin koleksiyonu ile hizmet vermektedir. Ayrıca diğer kütüphanelerimizden farklı olarak YKS-LGS-KPSS ye çalışan öğrenciler için sınava hazırlık kitapları da mevcuttur. Kütüphanemiz içerisinde yer alan bilgisayardan her türlü internet hizmeti de alınmaktadır.

Kitap Sayısı : 2.892

Oturma Kapasitesi : 38 kişi

Bilgisayar Sayısı : 6

Verilen Hizmetler : Kitap Ödünç

Halit Tuna Robotik Kodlama Sınıfı

Merkezimizin 1. Katında yer alan Halit Tuna Robotik Kodlama sınıfımız Hamit Demir Kütüphanesi’nin içerisinde hizmet vermektedir. 21. yüzyılın getirdiği teknolojik gelişmeleri takip eden Beylikdüzü Belediyesi ilçemizde yaşayan 7-14 yaş grubundaki çocuklar için Robotik Kodlama Atölyesi çalışmaları planlanmaktadır.

Meclis Salonu

Merkezin girişinde yer alan ve pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Sivas Kongre Meclis Salonu Sivas’ta bulunan salonun tüm iç detayları ve mimarisiyle aynı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kapalı