YAŞAM VADİSİ SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ

Çalışma Alanı
Kitap Kiralama

Hakkında

Özellikle görsel sanatlarda herkesin arzuladığı sessiz, huzurlu, doğa ile iç içe bir çalışma ortamıdır. Beylikdüzü Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz önemin taçlandırılmış hali olan Sanatla Yaşam Atölyeleri, ilçemizin incisi konumundadır. Toplamda 10 adet atölyeyi bünyesinde barındıran Sanatla Yaşam Atölyeleri’nde; Yağlı Boya Resim, Hüsn-i Hat gibi branşlarda çalışmalar yapılmaktadır. Yetişkin gruplar haricinde çocukların da eğitim aldığı atölye alanında aynı zamanda butik bir kütüphane alanı yaratılmıştır.

SANATLA YAŞAM KÜTÜPHANESİ

Beylikdüzü Belediyemizin hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel kütüphanelerimiz butik tarzı hizmet vermektedir. Gönüllük esasına dayalı Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği üyelerimiz ve kurumsal ortaklıklar ile yapılan işbirliği kapsamında hizmet vermektedir. Özel kütüphanelerden yararlanmak için okuyucu hizmetlerimizden ya da 444 09 39/6083’ten bilgi alabilirsiniz .

Kitap Sayısı : 1.223

Verilen Hizmetler : Kitap Ödünç

Kapasite: 20

6 MAYIS GENÇLİĞİMİZ VAR SAHNESİ

Adres : Yaşam Vadisi 1.Etap - Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulv.

Kapasite : Açık alan

Kapalı